top of page

Er HR-Partner
-Affärsutveckling genom människor

Detta är Vi

Vi är extern HR-Partner till arbetsgivare som vill accelerera affärer genom att fokusera på HR, Ledarskap och Organisation. Vi arbetar mot arbetsgivare i offentlig och privat sektor och är specialiserade på små till medelstora bolag som vill bygga stabila HR-plattformar och få struktur och ordning på personalfrågorna i organisationen.  

För oss är HR en kombination av juridik, ekonomi och beteendevetenskap. Vi lägger stor vikt vid lag, avtal och forskning och kryddar vårt arbete med ett pragmatiskt förhållningssätt och nytänk. Vill ni kunna fokusera mer på er kärnverksamhet? Lämna HR till oss. 

Introducing our law firm

Vi vet vad vi är bäst på
och vi håller oss till det

01.

Trusted advisor

Kontakta oss vid behov av skräddarsydd rådgivning i små och stora frågor. Vår ambition är att lära känna våra kunder och skapa transparens och långsiktighet i relationerna. Vi sätter era affärer i centrum och levererar utifrån era behov.  

02.

Extern HR-Partner

Ta del av fördelarna med att ha en egen HR-avdelning, utan att behöva anställa. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder alla delar inom HR och ni kan vara trygga med att vi har den kunskap och kompetens som krävs för att ni ska bli en attraktiv arbetsgivare. 

03.

Interim HR-konsult

Vid behov av tillfälligt stöd på plats, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt. Vårt team består av HR-direktörer, HR-chefer, lönekonsulter, HR-konsulter och personaladministratörer. Hör av er så matchar vi ert behov med vår kompetens. 

04.

Kompetensleverantör

Uppdatera er inom HR genom att ta del av våra utbildningar och böcker. Botanisera bland olika ämnesområden och kunskapsnivå och hitta något som passar just dig. Saknar ni något i utbudet, hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg för er. 

Vi utvecklar organisationer  och skapar WOWing stories

Do you prefer english?

We know the Swedish labour market like no one else and can design a tailored program for companies who ..... Please contact us for more information.  

Service Name

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

Lagstiftningen inom personalområdet är omfattande och ökar successivt vid 5, 10, 20, 25 och 50 anställda. Vikten av ordning och reda inom HR tilltar allteftersom ett bolag växer. Vi finns där som stöd för att skapa struktur.  

Frida Unander, VD Lexa HR AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar inom HR

bottom of page