top of page

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga HR-konsulter
 

Lexa HR söker HR-konsult

 

  • Är du riktigt vass på HR-frågor, och då särskilt de lagar och avtal som styr personalområdet?

  • Är du driven och gillar att arbeta självständigt?

  • Vill du vara med och vidareutveckla våra produkter och tjänster?

Vilka är vi?

Lexa HR erbjuder utbildning, konsulttjänster och interimslösningar inom HR, med fokus på lag och avtal. Kunskap står i centrum hos Lexa HR och vi brinner verkligen för lärande och utveckling. För oss är det viktigt att våga ligga i framkant och driva utveckling i branschen. Vi utmanar gärna gamla angreppssätt och traditionella tankemönster och försöker presentera oss så som vi hade velat få ett företag presenterat för oss:
 

  • Kompetent

  • Nytänkande

  • Pedagogiskt
     

Vi är ett ungt, hungrigt företag som ser oändliga möjligheter på marknaden. Vi har en tydlig ambition att växa och vi sitter i rymliga, trevliga lokaler på Lindolmen Göteborg med utsikt över vattnet.

Vem är du?

Vi söker dig som är genuint intresserad av HR-frågor och som har hög kompetens inom den lagstiftning som reglerar personalområdet. Du är högskoleutbildad personalvetare och gärna specialiserad inom arbetsrätt, lön- och försäkringar eller rehabilitering.

Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete som HR-chef, HR-konsult eller personalspecialist – gärna från offentlig sektor. Är du nyexaminerad och intresserad är du naturligtvis också välkommen att söka. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas!  

Du har god förståelse för helheten och hur HR-frågorna är kopplade till kärnverksamheten eller affären och kan förklara det för kunden på ett övertygande sätt. Vi tror att du är orädd, självständig och gillar att projektleda och/eller utbilda. Du är en kreativ doer med jämn balans mellan förmåga att tänka nytt och förmåga att förverkliga dina tankar.

Arbetsuppgifterna kommer i första hand att bestå av att; konsulta, utveckla produkter och tjänster samt nätverka och sälja. Beroende på din bakgrund och intresseområde kan typiska konsultuppdrag vara att projektleda omställningsprocesser i företag och organisationer, upparbeta HR-rutiner i mindre företag, utveckla ledare och ledningsgrupper.  

Vi tror på det vi gör
och vi söker fler som också gör det

Häng med på vår resa, 
börja med att skicka in en ansökan

Ladda upp fil
bottom of page